Океан от емоции и ЗЛАТНО награждаване за Ивет Горанова на Олимпийските игри в Токио (ГАЛЕРИЯ)


Океан от емоции и ЗЛАТНО награждаване за Ивет Горанова на Олимпийските игри в Токио (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

5302 0

Ивет Горанова зарадва цяла България, като донесе първи златен медал на страната ни на Олимпийските игри в Токио. Родната състезателка по карате завоюва първото място по възможно най-категоричния и безапелационен начин и не допусна нито едно поражение.

Горанова спечели и трите си срещи в груповата фаза, а след това задържа изключително високото си ниво и за полуфинала, и за финала, в който надделя над украинката Анджелика Терлюга с 5:1. Въпреки убедителната преднина двубоят бе изключително напрегнат.

Ивет демонстрира пълна концентрация преди всеки от мачовете си, но след спечеленото злато съвсем закономерно и очаквано избухна в дива радост и не остави скрити никакви емоции (не се и опита). Видяха се и сълзи в очите ѝ секунди след това.

Тя отпразнува постижението със своя треньор Ангел Ленков. Радостта им бе огромна, а българският трибагреник стъпи на върха на почетната стълбичка посредством Ивет Горанова. Вижте целия океан от емоции, както и кадри от награждавнето - в тази ГАЛЕРИЯ. 

Още по темата:

ИВЕТ ГОРАНОВА С ПЪРВИ И ЕМОЦИОНАЛНИ ДУМИ СЛЕД ЗЛАТОТО

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички