Ивет Лалова: Надявам се да съм ви предала частица от емоцията, която изживявам


Ивет Лалова: Надявам се да съм ви предала частица от емоцията, която изживявам
Снимка: LAP.BG/Liubomir Asenov

2097 0

Най-добрата ни лекоатлетка Ивет Лалова направи видео обръщение във Фейсбук, в което благодари на всички за подкрепата по време на петите ѝ Олимпийски игри в Токио. Лалова не успя да премине пресявките в изключително жестоката конкуренция на 200 метра, но завърши с достойнство и с най-добро време за сезона.

"Щастлива съм, че успях да стигна до тази толкова трудна Олимпиада. Успях за 22-ри път да застана на олимпийски старт. През последните 17 години - от Атина до сега, не е имало толкова трудно достижима олимпиада, затова благодаря на всички, които бяха част от този път, на всички, които вярваха и ме подкрепяха", започна Ивет.

ПОСЛЕДНОТО БЯГАНЕ НА ИВЕТ НА ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ (ГАЛЕРИЯ)

Благодаря на тези, които станаха толкова рано днес, за да бъдем заедно. Благодаря и на всички, които ми писаха в социалните мрежи. Надявам се да съм успяла да ви предам дори и частица от емоцията, която изживявам. И ако не съм успяла да ви мотивирам да започнете да спортувате, то дано поне ви вдъхновя да преследвате своите мечти и рекорди. Обичам ви!", добави още Лалова във видео, публикувано на нейната стена във Фейсбук, което малко по-късно беше свалено.

А защо Лалова се разплака веднага след финала на своето бягане - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички