Божидар Андреев имал сериозни проблеми преди Олимпийските игри, ще лекува контузия


Божидар Андреев имал сериозни проблеми преди Олимпийските игри, ще лекува контузия
Снимка: GettyImages

3090 0

Българският щангист Божидар Андреев се представи достойно на Олимпийските игри в Токио и малко не му стигна, за да грабне бронзов медал, оставайки на 5-ата позиция по вдигане на тежести до 73 килограма.

Това бе дебют на олимпиада за младия българин, който бе много самокритичен след представянето си. Андреев призна и за контузия в рамото, както и за тежък момент в живота му точно преди да замине за Токио.

"За съжаление, не успях да тласна достатъчно, затова съм много ядосан, че за пореден път не успях. Надявам се занапред да не е така. На следващата Олимпиада се надявам да успея. Имам лека контузия в рамото. Сега ще отделя време за лекуване и почивка и след това започвам пак. Голямата ми цел е следващата Олимпиада.

Мислех само за състезанието, но в последната една седмица ми беше трудно. Не можех да спра да мисля за това нещо, което стана. Днес се опитвах да спра да мисля, защото бях дал едно обещание, което не успях да изпълня. Затова искам да се извиня на треньора, че не успях да изпълня обещанието си. Извинявай, тренер" - заяви Божидар за БНТ 1.

Вижте подробности и как 4 килограма лишиха Божидар Андреев от медал при дебюта на Олимпийски игри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички