Свещена простота: В Англия провъзгласиха Ходжсън за гений


Свещена простота: В Англия провъзгласиха Ходжсън за гений

1231 0

Мениджърът на английския национален отбор Рой Ходжсън е гений, поне според медиите на Острова, които са впечатлени от тактическите му прийоми при обрата от 0:1 до 2:1 срещу Уелс на Евро 2016.

Причината за всеобщата възхвала на треньора е, че две от смените му през второто полувреме реализираха головете - Джейми Варди и Даниел Стъридж. В Англия явно не си задават въпроса що за гений изобщо остави двамата на пейката за хора като Хари Кейн и Адам Лалана.

ХОДЖСЪН С ИНТЕРЕСНО ИЗКАЗВАНЕ СЛЕД УСПЕХА НАД УЕЛС

Кейн се запомни единствено с изпълнението на корнерите срещу Русия и изобщо не излезе на стрелкова позиция, докато Лалана пък беше зает да избира нови и нови позиции за неточните си изстрели.

Варди вкара с първото си докосване, а Стъридж се отличи с победното попадение в добавеното време след асистенция на другата смяна - Маркъс Рашфорд. "Скай Спортс" първи възхвалиха треньора след обрата, въпреки че дори при по-добрата игра на Англия можеше да се стигне до ново равенство срещу определено по-зле представящ се отбор.

Последният мач на "Трите лъва" е срещу Словакия, които имат 3 точки след успеха с 2:1 над Русия.

Всичко най-интересно за Евро 2016 следете в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички