Официално: Испания загуби титуляр за Евро 2016


Официално: Испания загуби титуляр за Евро 2016
Снимка: Getty Images/Guliver

1342 0

Селекционерът на Испания Висенте дел Боске ще трябва да се оправя на Евро 2016 без един от асовете на Реал Мадрид - Даниел Карвахал. Десният бранител на "кралете" получи контузия по време на финала в Шампионска лига и още по време на двубоя стана ясно, че травмата е сериозна.

Днес в Университетска болница в Мадрид му бяха направени допълнителни изследвания, които разкриха, че той има разкъсване на мускул в бедрото на десния крак, от втора степен, и няма да е на разположение за игра в следващите 4 седмици.

Ас на Италия изпуска Евро 2016

Това означава, че спряганият за титуляр десен защитник няма да играе на Евро 2016, което е двоен удар по играча, който не можа да изиграе и целия двубой в Шампионска лига.

Неговото място в титулярния състав ще бъде поверено на Хуанфран (Атлетико Мадрид), а сензацията в Арсенал през изминалия сезон Ектор Бейерин ще попадне във финалния списък от 23-ма играчи на Испания за форума във Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички