Извадиха Де Хеа от отбора на Испания за Европейското първенство?


Извадиха Де Хеа от отбора на Испания за Европейското първенство?
Снимка: Getty Images/Guliver

1357 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа е бил изваден от тима на Испания за финалите на Европейското първенство във Франция, съобщава The Independent.

Според информацията селекционерът на Испания Висенте дел Боске е бил принуден да направи това заради стартиралото в Испания разследване срещу Де Хеа за участие в сексуален скандал.

Часове по-рано излезе информация, че през 2012 година тогавашните национали на Испания за младежи до 21 години Давид де Хеа, Иско и Икер Муниаин са се замесили в секс скандал.

Вратарят Де Хеа, който сега е в Манчестър Юнайтед, е осигурил момиче, което е било принудено да прави секс с компанията. Отбелязва се, че самият Де Хеа не е бил сред тези, които са правили секс, но активно е заплашвал момичето с физическа разпра, ако не се подчини, информира El Dario.В информацията се посочва, че сред най-активните е бил нападателят на Атлетик (Билбао) Икер Муниаин.

Все още се очаква официална позиция относно появилите се информации. Първият мач на Испания на Евро 2016 е срещу Чехия на 13-ти юни.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички