Брилянтен клип с Роналдо и други звезди ще ви подгрее за Евро 2016 (ВИДЕО)


Брилянтен клип с Роналдо и други звезди ще ви подгрее за Евро 2016 (ВИДЕО)

2939 0

Международният гигант "Найки" спази традицията да предоставя изключително любопитни рекламни (по-скоро имиджови) клипове с вълнуващи сюжети, включващи участието на най-големите футболни звезди.

В случая преди Европейското първенство по футбол 2016 от компанията са решили в рамките на почти 6 минути да разкажат по брилянтен начин историята на това колко труд, усилия и пот се изискват, за да станеш суперзвезда като Кристиано Роналдо.

Сюжетът се развива около Роналдо и никому известният Чарли Лий от Англия, които след тежък физически удар се събуждат с разменени самоличности. Истинският Роналдо трябва да си пробие път от калните квартални теренчета с много пот и тренировки до гранд като Манчестър Сити и националния отбор на Англия.

ЗА КОИ ИГРАЧИ ЕВРО 2016 МОЖЕ ДА Е ПОСЛЕДНО?

Превъплътеният в Роналдо младок Лий пък трябва да се нагоди към живота на суперзвезда, но и да оправдае името си, подобрявайки техниката и мотивацията си за доказване единствено чрез неспирно себераздаване.

Така до момента, когато Португалия и Англия се изправят един срещу друг, а двамата блестят еднакво на терена, за да се стигне до нов сблъсък и възстановяване на оригиналните им самоличности. И двамата обаче да дали толкова много от себе си до този момент, че няма никаква разлика...

СЛЕДЕТЕ ВСИЧКО НАЙ-ИНТЕРЕСНО ОКОЛО ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ НА SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички