Пет звезди от Висшата лига, които удариха дъното на Евро 2016


Пет звезди от Висшата лига, които удариха дъното на Евро 2016

2665 0

Висшата лига прати десетки футболисти на Евро 2016, като безспорно има най-много футболисти на турнира във Франция. Доста от тях обаче се представиха далеч от нивото, което демонстрират за клубните си тимове, а някои удариха дъното с гръм и трясък. Ето и 5 от най-слабо представящите се:

1. Хари Кейн (Англия)

Нападателят се славеше като най-добрия играч на своя пост в селекцията на Рой Ходжсън. Напрежението върху него обаче даде своето отражение, след като той е най-слабият играч на "трите лъва". 3 мача, два като титуляр, нито един гол. Звездата на Тотнъм дава признаци на умора и изтощение, а във Франция е бледа сянка на нападателя, който покори Висшата лига в последните 2 години.

2. Рахийм Стърлинг (Англия)

Крилото се превърна в истински генератор на шеги сред феновете на футбола с безумните си прояви на Евро 2016. Звездата на Манчестър Сити играе без да влага дори малко мисъл в отиграванията си. Направи няколко непростими пропуски, а всеки път, когато поеме топката, всички очакват нещо забавно, вместо нещо опасно. Без него на терена Англия изглежда много, много по-добре.

СЛЕДЕТЕ КОМЕНТАРНАТА НИ РУБРИКА ЗА ЕВРО 2016

3. Антони Марсиал (Франция)

Голямата надежда на "петлите" и безспорно най-добрият играч на Манчестър Юнайтед (в атака) се представя безобразно на Евро 2016. В първия мач срещу Румъния той взе участие в последните 15 минути и загуби почти всяка втора топка, която беше насочена към него. Във втория двубой (срещу Албания) Марсиал започна като титуляр и изигра най-слабите 45 минути в кариерата си. Оттогава насам бившият ас на Монако не е помирисвал терен, а до края на турнира се очертава изобщо да не играе след час изключително слаба и безидейна игра.

4. Ромелу Лукаку (Белгия) 

Лукаку може и да вкара два гола на Ейре, но срещу Италия и Швеция беше може би най-слабият играч на "Червените дяволи". Срещу "скуадра адзура" той приличаше повече на Георги Иванов - Гонзо в Рен, отколкото като играч, който иска трансфер за 60 милиона паунда. Срещу Швеция положението беше малко по-добро, но той пропусна куп положения и отново беше сред най-слабите за Белгия.

БЕЗУМНА РЕАКЦИЯ НА РОНАЛДО ВЗРИВИ МРЕЖИТЕ

5. Джо Харт/Петър Чех (Англия/Чехия)

Чудехме се кой от двамата вратари да запишем в този списък и просто решихме да са двамата. Англия до момента не е натискана от нито един от съперниците си, но някак си Джо Харт успя да пусна два гола. За този на Гарет Бейл изобщо няма какво да говорим - удар в средата на вратата, при който вратарят добута топката в собствената си врата.

Що се отнася до Петър Чех - в квалификациите допусна поне един гол във всеки от мачовете. На Евро 2016 той играе с притеснение и допусна куп грешки, а беше и разпечатан на 5 пъти в 3 мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички