Всичко е ясно: БФС реши - остава ли Младен Кръстаич начело на България?


Всичко е ясно: БФС реши - остава ли Младен Кръстаич начело на България?
Снимка: БГНЕС

6640 0

Българският национален отбор по футбол скоро ще има своя нов селекционер. Очаква се до дни тимът да обяви официалната си раздяла с Младен Кръстаич.

Сръбският наставник ще напусне поста малко повече от година, след като застана на него, пише "Gong". От информацията става ясно, че контролата, загубена от Албания с 0:2 във вторник, е била последният мач на специалиста.

Причината

В Българския футболен съюз са на мнение, че е наложителна смяна, тъй като според тях проблемът за неспирните срамни резултати от националите е именно в треньора. 

Очакванията са идните дни Изпълкомът на БФС да свика събрание, на което да бъде официализирано освобождаването на сърбина. Самият той не желае да подаде оставка и най-вероятно ще получи сериозна неустойка за това.

Под негово ръководство България постигна едва 3 победи (1 от които в приятелски мач), 3 равенства и 6 загуби в 12 срещи. "Лъвовете" рано отпаднаха от квалификационната битка за Евро 2024 г., а освен това записаха срамни поражения от Черна гора, Литва и Албания, както и реми с Люксембург. 

Междувременно спряганият за поста селекционер на младежите Александър Димитров каза дали би поел отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички