"Вината не е в него, готови сме за Албания": Резерва на Кръстаич в България го защити


"Вината не е в него, готови сме за Албания": Резерва на Кръстаич в България го защити
Снимка: Team Bulgaria

1816 0

Още един играч от националния отбор по футбол на България сложи отговорността от слабото представяне върху плещите на състезателите. Това бе Георги Русев, който е резерва при сегашния селекционер Младен Кръстаич.

Русев сподели, че футболистите са изпълнителите и сръбският наставник не трябва да поема всички удари, като допълни, че не трябва треньорският щаб да носи вината. Освен това той заяви, че "лъвовете" са готови за приятелския мач с Албания.

"Не мисля, че Младен Кръстаич трябва да поема всички удари. В крайна сметка ние сме изпълнителите на терена. Щом последния мач загубихме по този начин, значи нещо не сме изпълнили както трябва. Вината не е в треньорския щаб или само в старши треньора.

Мисля, че сме готови за мача с Албания. Трябва да забравим мача с Литва, колкото и клиширано да звучи. Трябва да се подготвим добре и да покажем една добра игра" - сподели Русев пред Българската национална телевизия.

Приятелската среща с Албания започва в 19:00 часа българско време в Тирана. Ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички