Виновникът за българската дузпа: Даже си дръпнах крака, но добрият Господ видя и ми го върна


Виновникът за българската дузпа: Даже си дръпнах крака, но добрият Господ видя и ми го върна
Снимка: БГНЕС

1298 0

Защитникът на унгарския национален отбор Атила Салай бе категоричен, че не е имало дузпа за България в евроквалификацията в София снощи. В 78-ата минута Кирил Десподов реализира от бялата точка и даде аванс на "лъвовете", след като реферът видя нарушение на играча на Хофенхайм.

Според унгарския кабал "M4 Sport" дузпата е била едно от най-неразбираемите съдийски решения на "Васил Левски" и на повторенията се е видяло, че играчът на "маджарите" стои неподвижен, а родният футболист търси контакт. В Будапеща са озадачени и защо съдията не е прегледал ситуацията с ВАР.

"Не мисля, че и аз го разбирам, както и всички останали, които го гледаха. Дори си дръпнах крака, но добрият Господ го видя и накрая ми го върна. Роси също многократно е подчертавал в миналото, че и късметът, и Бог, подкрепят тези, които се трудят", заяви защитникът пред канала.

"Това беше характерно и за нашия отбор днес, въпреки че не играхме толкова добре и пропуснахме много положения. Разбира се, не сме планирали така мача, но, както посочи Роси, Богът на футбола застана до нас в последния момент", допълни той.

"В крайна сметка сме щастливи, че успяхме да вземем така желаната точка, дори и да искахме да победим. Но точката си е точка и само това ни трябваше, за да се класираме. Ние сме много щастливи", завърши Салай. А ето какво каза Кирил Десподов за мача и за протеста срещу БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички