Запитаха Десподов дали ако знаеха за ексцесиите навън, щяха да решат да не излязат на терена


Запитаха Десподов дали ако знаеха за ексцесиите навън, щяха да решат да не излязат на терена
Снимка: БГНЕС

17916 0

Капитанът на България Кирил Десподов заяви, че на него и на целия отбор им е тъжно заради ексцесиите между протестиращите срещу БФС фенове и полицията около Националния стадион.

"Вижте, тъжно ни е и на нас като отбор със сигурност. Разбрах за случилото се ей-сега, преди няколко минути. Пак казвам, тъжно е за всички нас, тъжно е за България. Не трябва да се получават такива неща. Доколкото разбрах има и ранени полицаи...

Какво да кажа? За съжаление, такива неща се случват, но определено на всички нас ни е тъжно. Разбира се, ние си искаме феновете по трибуните, феновете да ни подкрепят", започна Десподов пред БНТ.

Запитан дали ако са имали по-рано информация за ексцесиите около стадиона, е можело да решат да не излязат да изиграят този мач, капитанът заяви:

"Аз мисля, че решението никой да не ни информира какво се случва е било правилно. Защото аз казах и на пресконференцията, че за нас е най-важно ние да излезем и да изиграем този мач за честта на България. Да го изиграем достойно и да излезем с високо вдигнати глави.

Да, днес можеше да победим отбора на Унгария, малшанс накрая, но мисля, че ние играхме като отбор днес и показахме характер. Борихме се на терена и играхме за националния отбор на България".

"Със сигурност победа щеше да помогне за самочувствието на отбора. Днес играхме като отбор, дадохме всичко от себе си и така трябва да бъде във всеки един двубой", завърши крилото. А Емил Костадинов втрещи с отговор на въпроса кой е виновен за ексцесиите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички