Колко са ранените фенове и полицаи на кървавия протест срещу БФС?


Колко са ранените фенове и полицаи на кървавия протест срещу БФС?
Снимка: Alexandar Karamfilov / LAP.bg

2739 0

Противоречиви информации за броя на ранените полицаи и фенове на днешния протест срещу БФС излизат в медиите. Различни данни дадоха кметът на София - Васил Терзиев, зам.-директорът на СДВР - Стефан Иванов, и пресцентровете на болниците "Пирогов" и "Св. Анна".

Според Терзиев ранените полицаи са четирима, а феновете - десетина. Впоследствие Стефан Иванов оповести, че неговите колеги, които са ранени, са десетки, а бройката се увеличава. Пред БНТ той обясни, че предметите, хвърляни от фенове към служителите на реда, са наранили други привърженици. Задържани са десетки.

Към 21:30 часа от "Пирогов" съобщиха пред БТА, че са получени общо 19 сигнала за пострадали пред "Васил Левски". Някои от пострадалите са прегледани на място от екипи на Спешната помощ.

В болница "Царица Йоана - ИСУЛ" е приет един пострадал, който е напръскан със спрей. Един ранен е приет и във ВМА с травма на главата. Двама са настанени в "Св. Анна", като единият е със счупени костици на носа, а другият е с травма на главата. А дали СДВР излъга, че метежът е започнал след сбиване на феновете вижте в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички