Венци Стефанов: Дерменджиев трябва да напусне, има трима възможни заместници


Венци Стефанов: Дерменджиев трябва да напусне, има трима възможни заместници

1865 0

Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов заяви, че селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев трябва да напусне поста си. Президентът на Славия посочи три имена, които могат да наследят позицията на Дерменджиев.

"Георги Дерменджиев трябва да си тръгне. Неговият договор с БФС изтича и не виждам никакво основание той да бъде продължен! Селекционерът на отбора до 19 години Ангел Стойков е отличен вариант за негов наследник. Александър Димитров - също. В интерес на истината и наставникът на Арда Николай Киров може да наследи Дерменджиев", заяви Стефанов пред "Мач Телеграф".

"Според мен Изпълкомът трябва да се събере още до края на този месец и да изберем новия селекционер. Той трябва да започне да си подбира групата от футболисти още от декември. Ясно е, че трябва подмладяване. Но имаме и качествени по-опитни играчи, от които няма как да се откажем", добави клубният президент. А кой четвърти треньор се твърди, че е фаворит на БФС за нов национален селекционер вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички