Красимир Балъков: Не трябва да се спира първенството


Красимир Балъков: Не трябва да се спира първенството
Снимка: БГНЕС

1225 0

"Много е трудно да се каже каква е правилната рецепта, но със сигурност да се спре първенството не е правилната рецепта, защото ние правим подготовки, водим тренировъчен режим, който ако действително спре, то трябва да спре цялото първенство и да няма изобщо футбол. Не виждам логиката в това нещо, защото не знаем утре какво ще бъде", обяви мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков по повод кризата с коронзвируса в българския футбол, който води до отлагане на мачове във всеки кръг.

"Само дисциплина. Тези условия, които са ги дали за цялата нация, трябва да ги спазваме - по-малко контакти с други хора, внимаване много и все пак трябва да имаш и малко късмет, защото никой не е застрахован", коментира Балъков ситуацията.

В неделя ЦСКА 1948 гостува на Локомотив Пловдив в мач от 13-ия кръг на Първа лига, като това ще е официален дебют за новия треньор на "смърфовете" Александър Тунчев. "Логично е да се помисли, че когато Бруно Акрапович, една добре смазана машина ще трябва да действа без него, но двамата му асистенти, които са били с него, добре го познават, така че не вярвам, че те нещо ще се опитат кой знае какво да сменят, след като то е функционирало досега. Ние отиваме с нашите цели, които са да играем нашия футбол и да опитаме да вземем точки", сподели Балъков.

Бившият национален селекционер коментира и слабите резултати на националния отбор в последно време. "Аз когато бях треньор на националния отбор, отидох с явната амбиция да променя нещо - стил на игра, начин на работа, независимо дали имаме качества на футболистите или не. Десет мача след мен явно, че отново темата е отворена. Трябва промяна, вижда се явно и категорично. Разбира се, че трябва време за тази промяна", каза Балъков.

А кога най-рано БФС ще избира нов президент - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички