Дерменджиев отговори на обвиненията на Красен Кралев: Никога не съм разрешавал да ми влияят


Дерменджиев отговори на обвиненията на Красен Кралев: Никога не съм разрешавал да ми влияят
Снимка: БГНЕС

1252 0

Селекционерът на България Георги Дерменджиев отговори на спортния министър Красен Кралев, който по-рано днес заяви, че резултатите на националния отбор не отговарят на реалността и хвърли част от вината върху наставника. Освен това според Кралев много мениджърски влияят върху отбора.

"В моята кариера никога не съм разрешавал да ми влияят. Не съм се съобразявал с някое мнение. Искам това г-н Министърът (Кралев) да го знае. Уважавам институцията Министър, съобразявам се с това и мисля, че много сериозно са го подвели. Кажете ми кой от играчите е конвертируем за футбола извън България, кои мениджъри са действали?

Трябва да бъдем реалисти. Това е нивото ни. Има обвинение, че има много млади играчи, които не съм искал да взимам. Знаете много добре, че тези млади играчи бяха ангажирани с младежкия национален отбор. Имаше сблъсъци кои играчи да са с представителния отбор и кои да са с младежкия. Аз реших, че е по-добре тези футболисти да играят за младежкия национален отбор, защото имаше цели. Имам прекалено много респект към правителството. Ако някой иска да ми каже нещо, нека говорим по друг начин, а не през медиите", заяви Дерменджиев при завръщането си от Ейре.

"В момента договорът ми тече и не разговарям с никого. В БФС ще решат какво ще се случи оттук нататък. За всеки треньор е чест да работи за националния отбор независимо каква е обстановката. Наясно съм каква е обстановката с българския футбол. Искам да оставя някаква следа с това, което знам за футбола. Нека разсъждаваме правилно. Много добре знаете каква е обстановката. В последния мач играхме без 11 полеви играчи и трима вратари. Вие сте спортни хора и знаете добре за какво става въпрос", като допълни, че според него една от промените трябва да е в работата на школите. А ето и какво точно заяви Красен Кралев по-рано днес.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Пред кого отдава чест при всеки свой гол Рикардиньо от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички