Венци реагира остро на искането за оставки на БФС: Имах среща с Бербатов, никакъв план няма


Венци реагира остро на искането за оставки на БФС: Имах среща с Бербатов, никакъв план няма
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5618 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на Димитър Бербатов. Както е известно, основният конкурент на Борислав Михайлов за поста президент на Българския футболен съюз поиска оставките на ръководните фактори.

Стефанов не е със същите възгледи. Той реагира остро на този призив и се изказа доста критично за бившия нападател на Манчестър Юнайтед. Президентът на Славия го обвини в липса на идеи, опит и план.

"Бербатов да не иска нищо, а да погледне себе си. Когато трябваше да помогне на България, той не го направи. Тогава остави националния отбор и се скри в Англия, че е по-лесно. Сега се сетил да помага. И как точно ще го направи?

Имах среща с Бербатов. Казах му, че нямат един работен ден след като са приключили с футбола, а искат да стават ръководители. Казах му да започнат от по-долно стъпало - треньори, спортни директори и чак след това, ако покажат качества, да мислят за нещо повече. Искал да става президент?

Президенти много...Какъв план ми е споделил? Каза, че щял да намери спонсори - хора, които дават пари. Тези приказки съм ги слушал. Това слънце грее, но не топли. Никакъв план нямат! Нищо не ми каза" - заяви Стефанов пред "Гонг". Димитър Бербатов пък получи специален въпрос и от Емил Костадинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички