В Сърбия: Младен Кръстаич е бил пред уволнение преди няколко месеца


В Сърбия: Младен Кръстаич е бил пред уволнение преди няколко месеца
Снимка: Facebook / BulgarianNationalTeam

1356 0

Все повече се засилват информациите, че Младен Кръстаич няма да се задържи дълго начело на националния ни отбор по футбол. Още сутринта медиите у нас съобщиха, че селекционерът е получил ултиматум, а след това и в Сърбия бяха пуснати разработки по този случай.

Ултиматумът пред Кръстаич

Той трябва да спечели поне една победа в предстоящите две Европейски квалификации с Литва и Сърбия, за да запази поста си в националния отбор. Това съобщават днес масово медиите в западната ни съседка.

"В случай, че Младен Кръстаич стигне до три точки в Литва и се представи равностойно в двубоя със Сърбия, той най-вероятно ще остане на селекционерския пост. В противен случай ръководството на БФС ще търси друго решение, защото нови две поражения биха означавали не само край на всички шансове за класиране, но и отприщване на общественото недоволство", твърди Sportklub.rs.

Вече веднъж се е разминал с уволнение

Любопитна подробност, която се допълва е, че Кръстаич е бил пред уволнение преди няколко месеца, но това не се е случило, пише informer.rs. Българите започнаха отчайващо квалификацията, след като в първите два мача допуснаха поражения от Черна гора и Унгария и така на практика намалиха до минимум шансовете си да се включат в битката за върха на таблицата. В края на май пък стана ясен съставът на България за идните квалификации, като средната възраст на състава е около 22 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички