"Неочаквано": Приказката БФС - Младен Кръстаич може да приключи съвсем скоро


"Неочаквано": Приказката БФС - Младен Кръстаич може да приключи съвсем скоро
Снимка: БГНЕС

3159 0

Националният селекционер на България по футбол - Младен Кръстаич, е получил категоричен ултиматум от Българския футболен съюз преди предстоящите евроквалификации.

Последен шанс?

От сръбския специалист и неговите възпитаници са били изискани поне 3 точки в следващите 2 срещи на "лъвовете", за да запази той поста си начело на тима, информира "Тема Спорт".

Родните национали имат визита на Литва в събота (17.06), а във вторник (20.06) приемат на стадион "Васил Левски" Сърбия. От тези два двубоя президентът на БФС - Борислав Михайлов и техническият директор - Георги Иванов, за поставили като цел минимум един успех, а главната такава остава класиране на Европейското първенство идната година, макар това да изглежда малко вероятно.

България под ръководството на Кръстаич

Сърбинът пое отбора миналото лято, заменяйки Ясен Петров. От тогава до момента под негово ръководство тимът записа  победа с 5:1 над Гибралтар в мач от Лигата на нациите, такава над Северна Македония с 1:0 като гост, 2:0 над Кипър в контрола и реми с Люксембург отново в приятелска среща. Единствените 2 поражения към момента на сметката на специалиста обаче до голяма степен костват участието ни на Европейското.

"Трикольорите" загубиха с 0:1 от Черна гора в Разград, а само 3 дни по-късно Унгария постигна безапелационен класически успех с 3:0 у дома, оставяйки България на последно място в таблицата с 0 точки.

Как изглежда разширеният състав на "лъвовете" за евроквалификациите и каква е средната му възраст?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички