В петък стават ясни съперниците на България за плейофите


В петък стават ясни съперниците на България за плейофите
Снимка: БГНЕС

2356 0

От УЕФА потвърдиха, че в петък, 22-ри ноември, ще бъде изтеглен жребият за плейофите за класиране на Европейското първенство по футбол през 2020 г. Според съперника, който ще се падне за България, до голяма степен може да определим шансовете ни за класиране.

"Лъвовете" си осигуриха участие на въпросните плейофи, благодарение на доброто си представяне в новосформирания турнир Лигата на нациите. Националите ни, потенциално, могат да попаднат в два потока - "А" или "С". В първия сигурен участник е Исландия, а във втория - Шотландия, Норвегия и Сърбия.

Полуфиналите в плейофите ще бъдат във формат на един мач и ще се състоят на 26 март 2020 година. Домакини ще бъдат двата отбора с най-висок рейтинг във всеки поток. Последните 4 класирали се отбора ще бъдат определени от финалите на всеки поток. Те ще се проведат на 31 март 2020 г. А как вече приключилият с националния отбор бивш капитан Ивелин Попов намекна за разрив в отношенията му с вицепрезидента на БФС Йордан Лечков - вижте в този материал на SportLive.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички