В Литва: Криене, хаос и искане на глави в България след загубата от нас


В Литва: Криене, хаос и искане на глави в България след загубата от нас
Снимка: Lap.bg

2251 0

Докато настроението в България е повече от минорно след загубата от Литва, в прибалтийската страна то е повече от приповдигнато. Все пак, в София литовците записаха първата си победа от над 2 години насам.

Медията 15min.lt не пропусна да обобщи ситуацията в родния футбол, определяйки я като "пълен хаос". "След победата на Литва: криене и хаос в българския футбол, искат се глави", беше заглавието на материала, посветен на нас.

Разбира се, медията визира скандиранията на феновете за оставка след резила, както и скриването от медиите на техническия директор Георги Иванов-Гонзо. Последният, според 15min.lt, е изчезнал "като във вода".

Изданието разказва пред читателите си за срамния случай, при който Иванов избегна българските журналисти пред "Васил Левски", пращайки колега да му прибере колата.

Литовците пишат, че нашите колеги са чакали Гонзо, за да коментира ужасяващите резултати на националите и загубата от Литва. Директорът е определен като "един от най-важните хора в българския футбол". Въпреки това селекционерът на Литва похвали българския тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички