Венци Стефанов не остана длъжен на "лъвовете": Паднахме от държава с един файтон хора...


Венци Стефанов не остана длъжен на "лъвовете": Паднахме от държава с един файтон хора...
Снимка: Lap.bg

8620 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, не закъсня с коментара си след резила на националния отбор по футбол срещу Литва в евроквалификацията, загубена с 0:2 у дома на "Васил Левски" в София.

Слабата игра на "лъвовете"

"Само като видях нашия състав, ми стана ясно, че нещата не отиват на добре. Паднахме от държава с един файтон хора. За последните две години Литва има общо три победи - две над България и една над Сан Марино. Е? Навремето Батето смени Митко Пенев след победа и равен на европейското. Батето! Батето! А реално Пенев можеше по инерция да си изкара с неговите момчета и следващия цикъл, че и малко отгоре. И нямаше да е зле", сподели Венцеслав Стефанов за "Sportal.bg".

Казусът "Кръстаич"

"Кръстаич е крак от маса! Говори някакви общи приказки. Въобще не съм убеден, че в националния отбор попадат най-добрите български футболисти. Спас Делев ли е най-добрият централен нападател на България? Илия Груев го използваме като защитник? Системата 3-5-2 докога ще я мъчим? Видно е, че не е подходяща за нас. Не е подходяща и за Славия, както се видя, но тук говорим за националния отбор. Марин Петков, нямам нищо против момчето, не може да се наложи в Левски, но е титуляр за България. И даже за него ще се избият мъжкият и младежкият национален отбор. Ябълката на раздора. Леле! Леле! Леле! С Албания ще гледам до първи техен гол - вкарат ли ни албанците, сменям канала", добави още босът на "белите".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Владимир Гаджев също направи коментар за слабата игра на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички