Треньорът на България U17 се прицели в излизане от групите на ЕВРО 2022: Ще се надиграваме с другите отбори


Треньорът на България U17 се прицели в излизане от групите на ЕВРО 2022: Ще се надиграваме с другите отбори
Снимка: bfunion

3660 0

Старши треньорът на националния отбор по футбол на България до 17 години - Йордан Петков, даде брифинг пред журналисти в дните преди заминаването на "лъвчетата" на ЕВРО 2022 в Израел, където са в една група с отборите на Нидерландия, Франция и Полша.

Вижте пълната програма на България U17 на Европейското първенство

"Смятам, че сме готови. От днес започнахме да анализираме Холандия с видео. Децата са спокойни, уверени. Имаме психолог, който работи добре с тях и те го приемат добре. Смятам, че засега сме окей", започна наставникът на България.

"Както досега, отново два отбора се класират напред. Ние искаме да сме там, това е желанието на всички. Няма да отидем там просто за класирането, а да докажем, че е било заслужено и ще се надиграваме с отборите. Ще пресираме, ще се борим докрай. Подготвени сме от всяко естество и смятам, че имаме големи шансове за продължаване".

"Няма абсолютно никакво притеснение в момчетата. Нашата цел беше това класиране от самото начало. Те го направиха с труд, дисциплина и колектив. Самите те го желаят, както и аз, така че смятам, че няма да разочароваме", добави още Петков.

"Искам да продължим напред - четвъртфинал. Ние го искаме, ще трябва малко и късмет и дано се получи. Имам план за реакция, ако не се справим. В Португалия им казах, че станаха мъже. При загуби винаги е виновен треньорът, момчетата няма да имат никаква вина", завърши Йордан Петков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички