Треньорът на Азербайджан изненада - сравни България по сила с Швеция


Треньорът на Азербайджан изненада - сравни България по сила с Швеция
Снимка: GettyImages

469 0

Селекционерът на Азербайджан - Ариф Асадов, похвали българския национален отбор преди мача между двата тима. Те играят в понеделник своя втори мач от турнира FIFA Series в Баку.

Похвалите към българския тим

"Утре ни очаква сериозен противник. Мисля, че ще бъде интересен мач. Бих казал, че българският национален отбор може да се мери по сила със съперниците в Лига на нациите. Това ще бъде добро изпитание", започна той на пресконференцията преди двубоя.

Ариф Асадов обяви, че е анализирал българския тим

Ще има промени при азерите

"Ще направим няколко промени в състава, а също и в игрови план. Атмосферата в тима е добра. Анализирахме съперника. Разбира се, това ще бъде съвсем различен мач от този срещу Монголия. Ще играем по друга тактическа схема. Ще се постараем да покажем играта си", продължи Асадов, цитиран от azerisport.com.

"Опитах се да предам моята философия на играчите за кратко време. Утре на вратата ще бъде Шахрудин. Видяхме Джафарли. Но утре съперникът ще бъде от различно ниво. Ръза почувства атмосферата в националния отбор", завърши треньорът. 

Трябва да се отбележи, че Азербайджан е в една група за Лига на нациите с Швеция, Естония и Словакия.  А ето какво каза Илиан Илиев за мача с Азербайджан. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички