Светослав Вуцов: Георги Петков ми каза как се пазят дузпи, мечтая за Манчестър Юнайтед, но мечтите са безплатни


Светослав Вуцов: Георги Петков ми каза как се пазят дузпи, мечтая за Манчестър Юнайтед, но мечтите са безплатни
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1737 0

Българският национал и вратар на Славия - Светослав Вуцов, продължава да показва страхотни изяви и впечатлява много чуждестранни скаути, които се облизват за правата му. Той обаче е здраво стъпил на земята и следва задачите си.

Към момента Вуцов отстъпва мястото си в националния отбор на друг млад талант - Даниел Наумов. Конкуренцията на този пост в тима обаче е огромна, включително с присъствието на 23-годишния страж на Черно море Иван Дюлгеров.

"Доста млади момчета сме събрани в националния отбор, това е хубаво, има една перфектна обстановка. Конкуренцията за вратарския пост е висока - и тримата сме млади и перспективни, пазим в отборите си, всеки иска да е на вратата на националния отбор", заяви Вуцов пред "Спортал" след успеха на България с 2:0 в приятелски мач срещу Кипър в Ларнака.

"Георги Петков ми е дал като съвет една тънкост, която да използвам при дузпите. Гледам да я използвам и ми се получава - вече имам три хванати дузпи в първенството. Изключително доволен съм. Не мога да кажа каква е, защото си я знаем само ние. При дузпите повече е психологическа игра", загатна той. Неотдавна Светльо спаси 11-метров наказателен удар на Левски, с което даде ход на пълния обрат на Славия срещу "сините" на "Герена". Той отговори на последните информации, че е следен от английския Уотфорд, както и други престижни клубове.

"У мен няма обида спрямо Левски, гледам смело напред. Нищо лошо не тая в себе си спрямо Левски или към дадени хора оттогава. Нито аз, нито баща ми сме провеждали разговори с Уотфорд или с други клубове. Такива разговори може да води само моят президент Венци Стефанов, той може да коментира тези спекулации", категоричен беше талантливият страж, след което сподели за кой отбор мечтае да пази, както и фаворита си за Мондиала в Катар.

"Следя какво се случва с моя любим Манчестър Юнайтед. Продължавам да мечтая един ден да заема мястото на Давид де Хеа - мечтите са безплатни, гледам да ги следвам.

Моят любим отбор Италия няма да участва на световното първенство, може би ще симпатизирам на Бразилия. Може би заради техните вратари - Алисон и Едерсон, които са страхотни и гледам да копирам тяхната игра", завърши Светослав Вуцов.

Ето как баща му Вили го похвали и нападна ръководството на Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички