Страшна еуфория: Грузинците изкупиха 50 000+ билети и са готови за бой над Българския национален тим


Страшна еуфория: Грузинците изкупиха 50 000+ билети и са готови за бой над Българския национален тим
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

2198 0

За разлика от предходния мач от Лигата на нациите между България и Грузия в Разград, на който едва ли присъстваха повече от 2500 души, стадионът в Тбисли ще се пръска по шевовете. Феновете на "кръстоносците" са готови да превърнат своя дом в истинско мъчение за българските национали.

Срещата между двата тима ще се изиграе на "Динамо Арена" на 12-и юни (неделя). Грузия е в прекрасен подем след серия от 3 победи, една от които с 5:2 срещу "лъвовете". Силното представяне и моментното първо място в класирането на Лига 4 Група "C' мотивира до краен предел запалянковците в страната.

Източноевропейската страна е с население по официални данни 3.7 млн. души и въпреки че до двубоя оставаха 3 дни, ценните пропуски бяха разпродадени до един. Съоръжението с капацитет 54 хиляди зрители бе изкупено от грузинските фенове, които ще направят всичко възможно, да вгорчат още повече участието на родните футболисти в турнира.

Грузия си извоюва 9 точки от 3 изиграни мача. Така тя е едноличен лидер в групата, на 5 точки пред втория Северна Македония и 7 пред България. При щастлив развой за домакините и грешка на македонците в двубоя с Гибралтар, то те ще се "изстрелят" директно към баражите за Европейското първенство.

Вижте как приеха грузинците невероятната победа над българския тим

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички