В Грузия: Отмъстихме на България в един от най-добрите си мачове в историята


В Грузия: Отмъстихме на България в един от най-добрите си мачове в историята
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2601 0

Страхотна радост настана в Грузия след победата над България в Лига на нациите снощи с 5:2. Журналист на изданието lelo.ge определи мача като "един от най-добрите в историята на грузинския национален отбор". 

"Много рядко се случва във футбола всички играчи, както титуляри, така и включили се резерви, да играят на най-високо ниво. Разбира се, този отбор не може да бъде толкова настървен, колкото беше през 90-те, но победа с такъв резултат срещу такъв неудобен съперник е голям успех за грузинския тим", пише изданието.

Заглавието пък припомня колко време са чакали грузинците, за да си отмъстят на "трикольорите". "Честито! Отмъстихме на България!", гласи то и връща към тежките резултати на техния тим срещу България. Припомня се, че след победата с 2:1 над България със Стоичков, Лечков, Балъков и Костадинов (Голиат България според lelo.ge) нашият тим бие два пъти с по 6:2, а през есента на миналата година надви с 4:1 в контрола. 

"И накрая - спечелиха и феновете на грузинския национален отбор. Тяхната активност и шум напълно заглушиха гласа на и без това малкото българи", пишат в Грузия. А ето кой ще води България срещу Гибралтар и Грузия след оставката на Ясен Петров.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички