Стражът на Черна гора: С България сме близки по качество, колективът ще е решаващ


Стражът на Черна гора: С България сме близки по качество, колективът ще е решаващ
Снимка: Официален сайт на Левски

1889 0

Черногорският вратар Милан Миятович, който преди няколко години пази за Левски, сподели мнението си за квалификационната група за Евро 2024, в която са българският и неговият тим. Футболистът, който в момента играе за Ал Адала в Саудитска Арабия, призна, че гостуването в България на 24 март ще е по-емоционално за него заради престоя му у нас.

"Можем да кажем, че в нашата група има два по-силни отбора. Това са тимовете на Сърбия и Унгария. Те ми се струват фаворитите за първото място. Въпреки това обаче смятам, че и ние имаме шанс за нещо добро.

Мисля, че нашият тим и този на България се доближават като качество. Първият мач е точно между нас, а често пъти той се оказва решаващ. Ако стартираш добре, това може да ти даде самочувствие занапред. Гостуването ни в България е ключово, трябва да дадем всичко от себе си", каза Миятович пред БНТ.

"Смятам, че ключов и за двата отбора ще се окаже колективът. И в Черна гора, и в България няма някой изявен футболист, който да успее сам да направи разликата. Съответно ако ние успеем заедно да се противопоставим на вашия отбор, можем да си осигурим победа на старта", продължи той.

Според черногореца опитът на негови съотборници като Стефан Савич и Стеван Йоветич може да се окаже ключов.

"И двамата играят от години на високо ниво. Стефан Савич е един от важните играчи на Атлетико Мадрид, докато Стеван Йоветич в момента е част от Херта и немския футбол. Би трябвало да помогнат с индивидуални качества и с опит", вярва вратарят. А ето какво сподели Миятович за Левски и ситуацията в клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички