Селекционерът на Унгария: Няма място за експерименти срещу българите


Селекционерът на Унгария: Няма място за експерименти срещу българите
Снимка: Getty Images

1143 0

Националният селекционер на Унгария - Марко Роси говори за предстоящите мачове на "маджарите" в евроквалификациите, като единият от тях е срещу националния отбор на България.

Той отправи предупреждение към възпитаниците си, че трябва да покажат всичко от себе си на терена, за да победят родните футболисти. По думите му нашите играчи се борят за всяка топка като за живот. Според Роси българският стил на игра наподобява този на Естония.

"Отговорността е огромна за всички нас. Благодарение на резултатите от последно време наистина сме в позиция, в която сме считани за фаворити в групата, заедно със сърбите. Ще опитам да изгася тези пламъци, защото България и Черна гора са много трудни съперници и ни очакват трудни мачове. България наскоро смени треньора си и своята стратегия, играе агресивен футбол. Българските играчи се борят за всяка топка като за живот. Трябва да правим същото във всеки мач или ще страдаме", сподели Роси.

"Стилът на игра на отбора на Естония е подобен на този на България. Играят в 3-5-2. Този мач ще е подготовка за срещата с българите, където няма да има място за експерименти. Ще се чувствам успешен треньор на Унгария, ако изпълня договора си, който е до 2025 година. Смятам, че ще постигнем желаните резултати", каза още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дни преди двубоя с Унгария - Младен Кръстаич разпусна с Миле Китич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички