Петев с лоши новини за звезда на Лудогорец: Може и да не играе за България


Петев с лоши новини за звезда на Лудогорец: Може и да не играе за България
Снимка: ludogorets.com

7108 0

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев съобщи лоши новини за националния отбор по футбол на България. Петев стори това след успеха с 3:1 на неговия тим над Хебър в Пазарджик в мач от Първа лига.

Антон Недялков трябваше да започне като титуляр за "орлите", но той е получил травма непосредствено преди старта на двубоя. Така българинът принудително седна на резервната скамейка, а след срещата Петев бе запитан за състоянието му.

Напълно възможно е Антон Недялков да отсъства за България. Той игра на една тренировка срещу Черно море, вчера беше същото. На загрявката получи болка" - лаконично заяви Петев за своя капитан, който отново се контузва по време на загрявка.

Недялков бе повикан от Младен Кръстаич за предстоящия старт на европейските квалификации за шампионата през 2024-та година. В първите две срещи се изправяме срещу Черна горе в Разград (24.03) и срещу Унгария като гост (27.03).

Вижте повече пък за това как Лудогорец се измъчи с предпоследния в Първа лига в мач за историята на Хебър (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички