Страхил Попов: 10 от 11 техни играчи са в Премиършип, без публика е като тренировка


Страхил Попов: 10 от 11 техни играчи са в Премиършип, без публика е като тренировка
Снимка: Официален сайт на Касъмпаша

1113 0

Десният краен бранител на националния отбор по футбол на България - Страхил Попов, също отбеляза, че в отбора на Ейре има много футболисти, които играят на най-високо ниво. Освен това, той призна, че без публика не е приятно и чувството е сякаш са на тренировка.

"Неприятно е да играем без публика, защото мотивацията е друга, след гол знаете каква е радостта на феновете. Малко е като на тренировка, но за съжаление това е ситуация в целия свят и трябва да свикнем с това нещо. Надявам се, че в скоро време ще има отново публика, защото за никой футболист не е окей. Ирландия имаха едно положение през второто полувреме, а имат 10 играчи от 11, които играят в Премиършип.

Винаги може да се търси по-доброто, надявам се с Уелс да сме по-добре, но има време до тогава. Всички мои колеги се представиха на добро ниво, младите също. Всички осъзнават какво е да си в националния отбор. Аз все още съм в подготовка, но се чувствам окей" - сподели Попов. А коя е съдийската бригада за мача Уелс - България в Лигата на нациите?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички