Тодор Неделев: Вкарахме срещу играчи от Висшата лига, в тежка група сме, точка не е лошо


Тодор Неделев: Вкарахме срещу играчи от Висшата лига, в тежка група сме, точка не е лошо
Снимка: БГНЕС

899 0

Изигралият силен мач за националния отбор на България Тодор Неделев, говори след равенството 1:1 срещу Ейре от Лигата на нациите. Играчът на Ботев (Пловдив) даде асистенцията към Краев за гола на нашите, но "лъвовете" допуснаха да бъдат изравнени в последните секунди на двубоя след гол от ъглов удар.

"Според мен разочарованието надделява. Мисля, че добре стояхме на терена. Знаехме как единствено могат да ни вкарат и така и се случи - от статично положение. Срещу добър отбор започваме с точка, което не е лошо. Надявам се да постигнем добър резултат в неделя в Кардиф. Треньорът ще каже, не знам какво можем да подобрим. Срещу футболисти от Висшата лига вкарахме, имахме положение. Мисля, че нещата ще се подобрят.

Разбира се, футболът е 90 минути, днес 95. За съжаление, Ирландия успя да изравни. Точката си е точка. Все пак сме в тежка група. Трябва да спазваме всички мерки, виждате, че в цял свят се играе без публика. Ние се съобразяваме. Може би щеше да е по-добре за нас да има публика по трибуните, защото феновете щяха да ни подкрепят, но се надявам, че са го направили пред телевизорите" - сподели Неделев.

Междувременно, ясна е съдийската бригада за мача Уелс - България от Лигата на нациите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички