Георги Дерменджиев: Доволен съм, играчите направиха, каквото исках, ще има промени


Георги Дерменджиев: Доволен съм, играчите направиха, каквото исках, ще има промени
Снимка: БГНЕС

982 0

Селекционерът на националния отбор по футбол на България - Георги Дерменджиев, говори след равенството 1:1 срещу Ейре в първия мач на тима в тазгодишното издание на Лигата на нациите. Той призна, че е разочарован от резултата, но доволен от своите играчи.

"Доволен съм днес от играчите, в голяма част и от това, което направиха, но наистина съжалявам за този гол в продълженията. Футболът е такава игра и в проценти може да проверите колко от попаденията се вкарват от статични положения. За съжаление, така ни вкараха. Всеки играч е ценен и Петър (Занев) е един опитен играч, който знае как да застава, но в крайна сметка получи травма и бе заменен.

В края на мача видът на играчите подсказа настроението им. Те много съжаляват, че резултатът не се запази до края. Те знаят, че каквото аз исках го направиха. Всички спечелени точки повишават самочувствието. На нас са ми необходими не само точки, но и победи за имиджа на самия национален отбор. Аз мисля, че това е едно начало на промяна и наистина момчетата играха много задружно. Лично аз искам да се движим крачка по крачка. Времето е много динамично. При всички случаи ще има промени за гостуването на Уелс, но утре аз искам да видя как играчите ще се чувстват" - сподели той.

А преди двубоя срещу Ейре - Георги Дерменджиев съжали за големите отсъстващи от състава на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички