Стенли Петров за шеф на БФС: Трябва да се страхуват от мен


Стенли Петров за шеф на БФС: Трябва да се страхуват от мен
Снимка: БГНЕС

630 0

Рекордьорът по мачове с фланелката на българския национален отбор Стилиян Петров говори за възможността да се кандидатира за шеф на БФС и дали това е на дневен ред в плановете му.

"Това е една доста тежка тема. Доста хора се опитват да достигнат до мен по различен начин. Дали аз съм правилния човек? Не мога да отговоря. Ще се радвам да се появи някой с визия, план, структура, с начин на работа, с екип ...Всичко обаче продължава, както беше едно време. Всеки казва, че не иска да показва екипа си, за да не го видят. Или пък не казва какво ще променя, за да не го изкопират другите...Досега не съм видял някой, който да излезе със силна стратегия, със силна ръка и с визия за промените, които ще бъдат направени. Защото се търсят промени, когато нещо не върви. Когато всичко е наред - не се правят промени", заяви той пред "Спортал".

"За съжаление при нас не върви. Затова казвам, че не мога да кажа дали съм правилният човек. Дали това е моментната ми цел? Не! Мога да го кажа искрено? Дали трябва да се страхуват от мен? Да! Защото, ако реша, може би ще бъда правилният човек, тъй като съм независим от никой. Това е при мен най-силното нещо. А дали искам да се замесвам в това? Искам да го кажа директно – не", допълни още той. 

Стенли подкрепя Димитър Бербатов да влезе в управлението на родния футбол и да стартира наложителните промени. Той обаче се притеснява от факта, че самите български футболни хора не желаят никакви корекции. Бягат от новото, не искат да се учат от другите. Междувременно се появи информация, че Конгресът за нов шеф на БФС ще се проведе през март, но не тази година, а през 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Немска медия: Пулев е жилаво "прасе", продаде се по-скъпо от очакваното

Българският топбоксьор Кубрат Пулев получи още похвали за представянето си в мача срещу Антъни Джошуа за световната...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама