Президентът на ФИФА Джани Инфантино лично поздрави и благодари на Михаил Касабов


Президентът на ФИФА Джани Инфантино лично поздрави и благодари на Михаил Касабов
Снимка: Getty Images/Guliver

1282 0

Президентът на ФИФА Джани Инфантино изпрати специално съобщение на президента на Българския футболен съюз Михаил Касабов. С него той лично му благодари и го поздравява. Това става ясно от обръщение на БФС. Публикуваме написаното без редакторска намеса:

"Президентът на ФИФА Джани Инфантино изпрати лично послание до българския си колега Михаил Касабов с благодарности за свършената работа през изминалата 2020-а година и с пожелания за по-успешна 2021-ва.

Ето и пълния текст на адреса:

„Скъпи г-н президент, скъпи г-н Касабов,

Изминаващата година ни изправи пред много нови предизвикателства и нагледно ни показа колко важни са единението и солидарността във футбола. Вярвам, че всички би трябвало да сме горди от това, което постигнахме! От цяло сърце Ви благодаря за изключителната отдаденост и подкрепата Ви в тези трудни моменти.

2021-ва със сигурност ще бъде по-добра. Убеден съм, че заедно можем да преодолеем безпрецедентната криза както в отделните държави и региони, така и в целия свят. Нека си пожелаем стадионите отново да се напълнят, а любимата ни игра отново да ни носи радост, надежда, ентусиазъм и щастливи емоции.

Пожелавам късмет, успех и крепко здраве през 2021-ва на Вас, на Вашето семейство, на близките и приятелите Ви и с нетърпение очаквам следващата ни среща.

Искрено Ваш,

Джани Инфантино“ - написаха от БФС.

А наскоро стана ясен изборът на БФС за нов национален селекционер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички