Стефанов нарече "недоразумение" играч на националите и поиска "кюретаж" за футбола ни


Стефанов нарече "недоразумение" играч на националите и поиска "кюретаж" за футбола ни
Снимка: Facebook

11530 0

Венцеслав Стефанов се изказа след поредната загуба на националния ни отбор по футбол. Този път босът на "белите" атакува остро нападателя на националния отбор Божидар Краев. Причина са думите на играча на Мидтиланд, че "цяла България трябва да се гордее, че той е представител на страната в Шампионска лига".

"Не се ли гордеете, че с едно с опашле ще играе в Шампионска лига? И аз не се гордея. Такова недоразумение, било готово за лидер преди известно време, сега трябва да се гордеем. За такива една тояга, за да му дойде акъла в главата. С такива футболисти нищо не може да се постигне. Те са самовлюбени в себе си. А другите явно не стават", изригна шефът на "белите".

"Преди известно време разговарях с Дерменджиев приятелски. Казах му да има предвид, че едно е да е треньор на клуб с много пари и възможности, друго е да пресееш от многото футболисти и да извадиш това, което може да стане. Лесно е да бъдеш треньор за футболисти купени за 10-20 милиона. Изкарай ги отдолу. Треньорите трябва да са особено взискателни".

"Аз мисля, че час по-скоро да започнем да работим от нулата. Ние не сме Франция, нито Испания, нито Англия. Французите реконструираха изцяло своя футбол, след като 93-ата година отпаднаха от нас. Ако се работи правилно и методично, може да има промяна и тя да бъде за добро.

Виждам Доминик Янков, нашия Йомов. Има млади момчета, които ако се работи повече с тях… Не искам да обиждам никои от момчетата, но играеш срещу Финландия и едно-две финландчета минават като слаомистите в ските. Същите грешки наблюдавам и в клубното първенство - в Славия и много други клубове. Има една малко медицинска дума - кюретаж. Изрязва се всичко, което не става", допълни той за бъдещето на националния отбор.

А какъв жесток антирекорд подгони България след загубата от Унгария вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички