Божидар Краев: България трябва да се гордее, че играя в Шампионска лига


Божидар Краев: България трябва да се гордее, че играя в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

3813 0

Националът Божидар Краев говори преди визитата на Финландия в Лигата на нациите. Нападателят не скри, че е горд от факта, че ще се състезава в най-големия европейски клубен турнир - Шампионска лига, с клубния си отбор Мидтиланд.

"Чувствам се възстановен, чувствам се добре тук. Мисля, че всичко е подготвено. Скандинавието е горе-долу едно и също, познато ми е, разбира се - статични положения, здрави и силни играчи. Много неща бяха добри, но не спечелихме нищо като точки, като класиране. Има една тенденция, която според мен трябва да се продължи. Головете, които допуснахме бяха лесни, но с работа ще се подобрят нещата", започна Краев.

"Трябва да е гордост за цяла България, че съм представител на България в Шампионската лига, също и моя детска мечта, не става въпрос за пари в този момент. Подготвям се, разбира се. Мачовете от Шампионската лига са на много високо ниво, готов съм за най-голямата ниво във футбола. Според мен истинската цел на България трябва да е Катар 2022 с генерацията, разбира се, която навлиза сега. Да се следва тази насока", добави още той.

А какво каза националният селекционер преди мача с Финландия - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички