Станислав Шопов след боя над Естония: Можем да преследваме класиране за Европейското първенство


Станислав Шопов след боя над Естония: Можем да преследваме класиране за Европейското първенство
Снимка: Lap.bg

1431 0

Халфът на младежкия национален отбор на България и ЦСКА Станислав Шопов, обяви, че селекцията на Александър Димитров има потенциал да гони класиране на Европейското първенство. Младите ни „лъвове“ разбиха с 6:0 Естония в евроквалификация.

Шопов заби един от головете във вратата на съперник. Той се отчете и с два асистенции за боя нас естонците на стадион „Александър Шаламанов“.

МНЕНИЕТО НА ШОПОВ

"Не успяхме да вкараме гол през първата част, но след почивката реализирахме шест гола. През последните 20 минути на първото полувреме много натиснахме отбора на Естония и си казахме, че трябва да продължим по този начин и това се случи", започна коментара си Шопов.

"Радвам се за тази победа и за целия отбор. Радвам се, че помогнах с гол и две асистенции. Идва самочувствие, от което всеки един футболист има нужда", продължи той.

"Видяхме полицията пред стадиона. Със сигурност тази ситуация не е приятна за целия български футбол. Ние останахме изцяло концентрирани върху предстоящите мачове и мисля, че днес го показахме на терена", сподели талантливият халф.

"С този отбор може да преследваме класиране на Европейско първенство. Срещу Германия също показахме атакуващ стил, без да се притесняваме срещу кого играем. Ние си вярваме. Радвам се, че завършихме годината с победа и очакваме мача с Полша", завърши Шопов.

А ето какъв призив отправи селекционерът на младежкия ни национален отбор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички