Младежкият национален отбор изпусна Косово и влезе в неприятна серия (ВИДЕО)


Младежкият национален отбор изпусна Косово и влезе в неприятна серия (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1470 0

Младежкият национален отбор на България направи равен 2:2 в гостуването си на Косово в петия си мач от квалификациите за Евро 2025 при U21. Възпитаниците на Александър Димитров на два пъти повеждаха в резултата, но така и не успяха да задържат преднината си и бяха принудени да поделят точките в група "D".

Развой на срещата

Двубоят започна силно за "лъвовете", когато футболистът на Славия Мартин Сораков вкара изключително красив гол, пробвайки си късмета от близо 25 метра и с мощен удар разпечата вратата на домакините.

В 32-ата минута обаче косоварите изравниха. Стигна се до "пробойна" в нашата отбрана, от която се възползва Ардит Тахири и направи резултата 1:1.

Радостта на домакините не бе много дълга. В 44' Марин Петков получи чудесен пас от Кристиян Стоянов и излезе очи в очи с противниковия страж. Нападателят на Левски запази спокойствие и върна преднината на нашите преди почивката.

След почивката домакините вдигнаха оборотите и в 59' бе оформен крайният резултат. Ардит Тахири отново бе изпуснат в нашето наказателно поле, получи топката във вратарското такова и с елегантен удар вкара за 2:2.

След 5 изиграни мача България е на третата позиция в група "D" с актив от 6 точки и вече е в серия от 3 мача без победа (2 равенства, 1 поражение). Косово е място надолу с 5 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички