Станислав Ангелов - Пелето припомни два факта и запита: ЦСКА били слаби? Дали?


Станислав Ангелов - Пелето припомни два факта и запита: ЦСКА били слаби? Дали?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

11282 0

Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов даде интервю пред "Мач Телеграф", в което не се съгласи с твърденията, че ЦСКА е играл слабо срещу "сините", припомняйки, че това е същият отбор, който е победил Базел и който не е имал загуба в Първа лига:

"ЦСКА били слаби? Дали? Това все пак е същият отбор, който победи Базел, а до този момент нямаше загуба в първенството. Никой няма право да омаловажава победите на даден отбор, как са ги постигнали, как се подготвяли за тези мачове, защото това не е лека работа. За мен от Левски сами си направиха този мач лесен. Изиграха го супер. Показаха агресивен и атрактивен футбол. Съвсем заслужено спечелиха", отсече Пелето, който има мачове и за "армейците".

"Нормално е да се правят крайни оценки при всяка издънка на Левски или ЦСКА. Просто знаем какво може Лудогорец и как успява да се възползва от това и да трупа разликата. Левски играе добре, няма този ресурс, който ни се иска като играчи, но и финансово, но с постоянство може да играе сериозна роля в борбата за титлата. Трябва обаче да поддържа играта, която показаха срещу ЦСКА".

Станислав Ангелов разкри и какво му е харесало най-много при "сините" на 18 септември:

"Това е представянето на всички българи, които стартираха за Левски. Наистина бях впечатлен от това, което направиха. В никакъв случай не искам да слагам на заден план чужденците, които също бяха на ниво и блеснаха при победата. Но за мен българите бяха тези, които поведоха Левски към нея. Говоря за хора като Ивелин Попов, чието значение бе поставено под съмнение преди срещата. Именно родните играчи спомогнаха Левски да влезе по-добре в мача, по-бързо да вземе превес, който се запази докрай".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Петър Жеков разкритикува Саша Илич: В ЦСКА чужд треньор не може да вирее, догодина да го махат!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички