Делев: Искахме да играем футбол, но теренът не ни го позволяваше


Делев: Искахме да играем футбол, но теренът не ни го позволяваше
Снимка: Ivan Ivanoff / LAP.bg

4712 0

Един от най-добрите за България при загубената визита от Черна гора с 1:2 - Спас Делев, сподели впечатленията си след третата загуба в квалификациите за Евро 2024. 

И той като съотборниците си подкрепи тезата, че "лъвовете" са изиграли силна среща, но отново късметът не е стигнал. Той обаче подчерта и терена в Прищина, който не е позволил да се играе "футбол".

Мнението на Делев

"Мисля, че всички като българи трябва да сме разочаровани от този мач, защото знаехме, че можем да победим. Имахме шансовете, положенията, които трябваше да реализираме, но за жалост, не успяхме. Понякога е на късмет. Те имаха шанса и късмета да вкарат и победят.

Щом са ни победили, значи са ни надхитрили. Твърде много желаехме тази победа, всички се борихме за последно. Всеки даде всичко от себе си. Искахме да победим, но накрая допуснахме нелеп гол. Не знам дали това е най-добрият мач за нас.

Отначало тръгнахме припрени, само изритвахме топката. Искахме да играем футбол, теренът не ни го позволяваше. През второто полувреме излязохме със самочувствие. За жалост, не успяхме да отбележим втори гол, който да ни донесе успеха", заключи голаджията след загубата на България. 

Ето какво сподели Младен Кръстаич след поражението от Черна гора с 1:2!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички