Смях: Едва петима са признали, че "евентуално" превишили правата си на протеста срещу БФС


Смях: Едва петима са признали, че "евентуално" превишили правата си на протеста срещу БФС
Снимка: Alexandar Karamfilov / LAP.bg

3644 0

Петима служители на МВР са признали, че евентуално са превишили правата си по време на протеста срещу БФС. Това призна министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. Той държи на мнението, че МВР се е справил със ситуацията, като цитира информация, която е получил от ръководителите на терен.

Изказването озадачи мнозина, тъй като на различни видеа се видяха много повече от петима служители, които да са превишили правата си. И не просто "евентуално".

"Според тях (бел. ред. ръководителите на място по време на протеста) МВР се справи. Това казах и на Денков. В последствие видяхме клипчетата, които се появиха за евентуално превишаване на правата на полицейски служители. До момента имаме установени петима служители на МВР, които признават, че евентуално са превишили своите права" - заяви Стоянов пред "Нова".

Освен това той се оправда, че не е бил на протестите с това, че е политическа фигура с министерството и че няма задължения да присъства на терен. Стоянов бе категоричен, че никой министър в миналото не е присъствал на такова събитие.

"Не е важно къде съм бил по време на протестите. Важно е, че бях в непрекъснат контакт с отговорните служители, които ръководят операцията на терен. А някой наясно ли е къде е бил кметът на район Средец в този момент. Беше на няколко метра от мен.

Аз съм политическата фигура в министерството, нямам задължения да присъствам на терен. Никога министър в миналото не е присъствал на такова произшествие, мероприятие или събитие" - сподели още той.

По-рано днес пък стана ясно, че БФС директно хвърля вината за протеста върху Димитър Бербатов - пред УЕФА (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички