Мъж ли е Емил Костадинов? (ВИДЕО)


Мъж ли е Емил Костадинов? (ВИДЕО)
Снимка: СНИМКА: Yulian Todorov / LAP.bg КОЛАЖ: Sportlive.bg

4233 0

Преди 30 години Емил Костадинов беше една от най-обичаните личности в България. С легендарния си мач срещу Франция през 1993 година и последвалото лудо американско лято, бившият футболист на Порто си спечели вечно боготворено от футболна общественост. Или поне така мислехме всички...  

10 959 дни след драмата на "Парк де Пренс", вицепрезидентът на БФС е сред най-омразните личности в родния футбол. Дори привържениците на ЦСКА в по-голямата си част не могат да го търпят, след като наглостта му очевидно няма край. 

Емил Костадинов все още не е подал оставка като вицепрезидент на БФС

Средният пръст към журналисти и фенове, както и с абсолютния си непукизъм към случващото се в последните години (и най-вече през последните седмици), Костадинов обърна окончателно всички срещу себе си. А най-тъжното е, че на хартия той е напълно наясно, че поведението му не е никак мъжко. 

Как се става мъж? 

В началото на месец ноември някогашният футболист даде интервю за "Гонг" по повод месеца на мъжкото здраве. В него той беше попитан "кога се става мъж". Това е отговорът му. 

Когато се научиш да носиш отговорност. Пред близките, семейството, приятелите си, но и пред обществото.

Мъж ли е Емил Костадинов, според собственото му определение?

Да носиш отговорност. Много точно казано от господин Костадинов, но в същото време изглежда и лицемерно. Попитан многократно знае ли защо хората са на протест пред стадион "Васил Левски", някогашният голаджия повтори 4 пъти "Не знам". 

След като отказа да отговори на въпроса, той обърна и фокуса на вниманието към журналистите, обявявайки ги за агресивни. 

Протестът срещу БФС и управлението на част от 4-тите в света беше в четвъртък. Днес е неделя, а оставки все още няма. Всеки сам за себе си може да прецени научили ли са се в БФС да носят отговорност, и в частност - мъжко ли е поведение на Емил Костадинов (спрямо собственото му определение за това), или не. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички