След загубата: Георги Дерменджиев посочи нова насока, в която тръгва България


След загубата: Георги Дерменджиев посочи нова насока, в която тръгва България
Снимка: БГНЕС

5162 0

Селекционерът на националния отбор по футбол на България Георги Дерменджиев говори след поражението с 1:3 от отбора на Унгария. Загубата лиши "лъвовете" от възможността да се класират за Европейското първенство по футбол през 2021 година.

"Футболът се играе на голове. Направихме максималното. Във футбола се иска и малък шанс. Можеше да тръгне по много начини. В крайна сметка се гледа резултата. Това бе един много важен мач за българския футбол, но така се получи. Вече ще се обърне внимание върху по-младите момчета у нас, тръгваме в тази нова насока.

Загубихме доста играчи преди този мач, трябва да се научим да работим в новото време. Няма какво да ги обвиняваме играчите, момчетата се държаха достойно, играха за победа. Това са български играчи, това е реалността, трябва да ги уважаваме. Има някои млади играчи, които имат израстване. 

Това са нашите момчета, не трябва да го хокаме. Мисля, че ще имаме играчи отново след известно време. Това е нашата професия. Много е трудно да се настроим за другите мачове, но ние ще направим всичко възможно" - сподели Дерменджиев.

А какво сподели голмайсторът Георги Йомов след загубата?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички