Тодор Неделев пред Ивелин Попов: Брат, усещам, че нещата ще завършат добре


Тодор Неделев пред Ивелин Попов: Брат, усещам, че нещата ще завършат добре
Снимка: БГНЕС

2624 0

Бившият капитан на националния отбор по футбол на България Ивелин Попов призна, че е имало шанс да се завърне и да помогне на тима да се класира за Европейското първенство по футбол, което ще се проведе догодина. В момента той лекува тежка контузия.

Освен това, Попето разкри и любопитен разговор между него и Тодор Неделев. Футболистът на Ботев (Пловдив) му признал, че има чувството, че нещата ще завършат добре, визирайки класиране за Европейското първенство.

"Добре съм, всичко върви по план - възстановявам се. Чувам се с всички от националния отбор и треньорския щаб постоянно. Най-важното е момчетата да излязат и да играят без страх. В тима има играчи с качества и характер и са длъжни да го покажат. Тази година 2 отбора участват в Лига Европа, дай Боже да се класираме и на голям форум - да се възроди българския футбол, спорт" - започна Попов пред dsport.

"И преди да се откажа опцията с баража я имаше. Имахме много разговори с Георги Дерменджиев и с други хора. Имаше вариант да се върна и да помогна. Нека момчетата да изиграят хубаво този мач. Дай Боже и следващия. Има много време до европейското първенсто, ще поговорим пак по тази тема. Мен лично ми се иска героят довечера да е Тодор Неделев. Много го харесвам, като футболист и човек. Дай Боже да покаже своята магия. Сутринта се чухме и той ми каза: "Брат, усещам, че нещата ще завършат добре" - сподели още той.

А унгарците недоумяват как България се бори за Евро 2020 с 1 победа в 16 мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички