Ексклузивно: Отбор от елита на Франция с интерес към вратар на ЦСКА


Ексклузивно: Отбор от елита на Франция с интерес към вратар на ЦСКА

5531 0

Добрите изяви не остават незабелязани - до такъв извод можем да стигнем, след като се оказа, че във Франция имат апетити към играч на ЦСКА, научи Sportlive.bg

Според информация на нашата медия, младият страж на "червените" и националният отбор по футбол до 17-годишна възраст - Алекс Божев, е влязъл в полезрението на френски отбор. 

Към настоящия момент не може да разкрием името на отбора, като единствено можем да разкрием, че е клубът е от Лига 1. Вратарят е попаднал в тефтерите на мениджъри и скаути, благодарение на блестящите си изяви по време на мачовете от Елитната група за класиране на Европейското първенство по футбол. 

Защо Франция пита за Алекс Божев? 

Младокът е едва на 16 години, но разполага със завидни височина и вратарска техника. Въпреки че не е играл за ЦСКА, Божев се представя отлично в мачовете си за националния отбор в своята възрастова група, а пикът на тези изяви достигна по време на последните мачове в Португалия. 

Срещу Финландия той не допусна гол при победата с 1:0 на "лъвчетата" в първия им мач на португалска земя. Класата на младока обаче блесна по време на загубата с 1:2 от Португалия. По време на срещата Божев спаси 4-5 100%-ови положения на съперниците, като до последно неговите изяви "държаха" България в мача при резултат 1:1. Накрая обаче и той нямаше какво да направи, след като в последните минути Португалия реализира за 1:2. 

Независимо докъде стигне интересът на френския тим, Божев дава заявка за много важна роля в българския футбол, ако продължава да се развива в положителна насока. 

Информацията за интереса към Божев идва само дни, след като нашата медия разкри, че над дузина мениджъри и скаути ще гледат изявите на трима наши футболисти срещу Португалия (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички