Страхотно! Куп мениджъри ще гледат родните "лъвчета" в спор с Португалия


Страхотно! Куп мениджъри ще гледат родните "лъвчета" в спор с Португалия
Снимка: BFunion

2734 0

Въпреки че в събота вечер представителният тим на България при мъжете се изправя срещу Катар в приятелски турнир, далеч по-интересно се очертава да е на срещата на юношеския национален отбор на страната до 17-годишна възраст. 

Малките "лъвчета" ще премерят сили с класната селекция на Португалия по време на престоя си в страната, провеждащ се през последната седмица. Най-добрата новина от лагера на юношите е фактът, че над дузина мениджъри ще гледат изявите на футболистите на Йордан Петков, научи Sportlive.bg. 

Мениджъри ще гледат България в Португалия 

Топ отборите в Португалия са изпратили редица мениджъри и скаути, които да гледат срещата между България и "селесао", която е част от Елитния кръг от квалификациите за Европейското първенство по футбол. 

По информация на Sportlive.bg, 15 ще бъдат мениджърите, чиято задача е да оценяват изявите не само на португалските юноши, но и на тези в отбора на България. 

Кои са набелязаните българи за следене? 

Трима са футболистите в българския национален отбор, които представляват най-голям интерес за португалските мениджъри - двама от Левски и един от Славия. 

Асен Митков, който изигра страхотен двубой срещу Финландия, е един от най-обещаващите родни таланти, като през този сезон изигра няколко мача и в основния състав на Левски. Неговият съотборник при "сините" - Антоан Костадинов, също ще бъде наблюдаван внимателно от скаутите. 

Друг обещаващ футболист, който е в полезрението на различни мениджъри, е халфът на Славия Чунг Нгуен До, който също записа добри изяви в мача срещу Финландия и е един от стълбовете в отбора на Петков в последните месеци. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички