След феновете на ЦСКА и Левски: Младежите на България чупили стадиона на Славия


След феновете на ЦСКА и Левски: Младежите на България чупили стадиона на Славия
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3246 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, изрази негодуванието си към отношението на младежките национали. Вчера те спечелиха с 1:0 над Израел в среща от квалификациите за Евро 2025. 

Това бе първи успех за "лъвчетата", които преди това направиха реми (1:1) при визитата си на Естония. Възпитаниците на Александър Димитров бурно са отпразнували след успеха с гол на Никола Илиев.

Откровенията на Стефанов

Това е довело до щети по стадион "Александър Шаламанов", където младежите традиционно са приемали съперниците си през годините. Припомняме ви, че през последните годините феновете на ЦСКА и Левски изпочупиха седалките в сектора за гости, като ръководствата на клубовете не са изплатили щетите:

"Има щети в съблекалнята, което ме разочарова. Радвам се за победата, разбира се, и поздравявам отбора за нея, но трябва да умеем да контролираме емоциите си. Преди обед идваха майстори, за да се види какво точно има да се ремонтира.

Има щети по тавана, по шкафчетата. Сега като дойдат футболистите на Славия, ще си видят шкафчетата строшени. Интересно момчетата от младежкия национален отбор не се ли сещат за тези неща... Ще видим кога ще ни поемат разноските по ремонта. Накрая да не чакаме пак арменския поп. До ден днешен нито от Левски, нито от ЦСКА са платили за изпочупените от феновете им седалки в сектор "В". Продължаваме да чакаме, това е положението", обясни Стефанов пред Sportal. 

Вижте празненствата на младежите след победата над Израел!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички