"Ще ви видя след мен": Младен Кръстаич си тръгна със скандал с БФС?


"Ще ви видя след мен": Младен Кръстаич си тръгна със скандал с БФС?
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

34770 0

Националният селекционер на България - Младен Кръстаич, скоро ще освободи поста си. Поне такива са информациите през последното денонощие.

Самият наставник е споделил това пред колегите и възпитаниците си в Тирана. Там, във вторник, "лъвовете" изиграха контрола с Албания, която загубиха с 0:2.

Сръбският специалист е заявил пред останалите, че ще следи с голям интерес случващото се в тима след неговото уволнение. Той е изразил надежди, че ситуацията ще се подобри, пише "24 часа".

Какво се случи?

След последните две паузи за националните отбори България остана на дъното в своята Група "G" на квалификациите за Евро 2024 г. Тимът допусна срамни поражения като гост на Черна гора с 1:2 през септември, както и при домакинството си на Литва с 0:2 месец по-късно. 

В понеделник нервите взеха връх и Младен Кръстаич използва медиите, за да нападне словесно клубовете и дори БФС. Той засегна темата с големия брой чужденци в отборите, както и с паспортите на желаните от него футболисти.

Това от своя страна предизвика мигновена реакция. Шефът на профилигата - Атанас Караиванов, призова той да бъде уволнен. Последва и загуба с 0:2 в приятелски мач срещу Албания във вторник, което улеснило ръководителите на българския футбол с решението.

Междувременно селекционерът получи солидна доза критики в своята родина Сърбия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички