Ще гласуват ли футболистите на България за президент и за парламент?


Ще гласуват ли футболистите на България за президент и за парламент?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1122 0

Както е известно, на 14 ноември се провеждат президентски и парламентарни избори в България. Същевременно за националния отбор по футбол на страната ни предстои последен двубой от световните квалификации на следващия ден - 15 ноември, понеделник.

Той е гостуване срещу Швейцария и ще се състои в Люцерн, именно където се намират в момента. За тяхно щастие в града има разкрита секция и ще могат да упражняват правото си на глас, което се е приела добре сред делегацията.

"Почти всички от делегацията ще гласуват и приеха ентусиазирано новината за възможността да изразят вота си" - съобщават от лагера на националния отбор пред вестник "Труд".

Припомняме, че само преди дни България игра приятелска среща срещу 1/4-финалиста от Евро 2020 Украйна (1:1). След нея те не се прибраха, а останаха още няколко дни в Одеса, преди да пристигнат в Швейцария.

"Лъвовете" могат да се преборят за 3-то място, но техният опонент ще иска да ни разгроми, тъй като това може да му спечели директен билет за Мондиал 2022. Все пак шансовете за България се увеличиха, тъй като над половин отбор от важни играчи няма да бъде на линия за Швейцария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички